Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Sarco Packaging is expert in het ontwikkelen van unieke verpakkingen voor zowel de food als non-food producten. We hebben alles in huis om voor elke specifieke branche een verpakking naar wens te bedenken, te ontwerpen, het juiste materiaal te leveren en de uiteindelijke verpakking te fabriceren op een machine uit ons assortiment.

Binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij de medewerker (40 uur) die wij zoeken?

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als commercieel medewerker werk je in het hart van het bedrijf. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor telefonische acquisitie, de offerte- en orderverwerking van verpakkingsmaterialen en verpakkingsoplossingen. Je ondersteunt hiermee de directie, verkopers en de verkoopadministratie binnendienst. Tegelijkertijd beantwoord je telefonisch en per mail klantvragen over bestellingen, producten en voorraden.

Daarnaast ben je kritisch en oplossingsgericht, klantgericht en kostenbewust, betrokken, initiatiefrijk en een gedreven teamspeler.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding in commerciële richting en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duitse taal is een pré). Wij werken met Exact online, ervaring hierin is eveneens een pré. Daarnaast ben je praktisch ingesteld, functioneer je uitstekend in een dynamische omgeving en ben je resultaatgericht.

BEDRIJFSPROFIEL

Sarco Packaging is een familiebedrijf vol ambitie. In de loop der jaren is de onderneming gegroeid tot een volwaardige speler in de dagverse voedingsindustrie. Sarco Packaging importeert verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines van gerenommeerde merken en verkoopt deze in Nederland, België en Duitsland. Sarco Packaging staat bekend als een jong, innoverend en vernieuwend bedrijf. Dynamisch en groeiend, met korte lijnen en een informele en open sfeer. Je werkt binnen een hecht team met enthousiaste collega’s.

Wij kennen prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

 

Ben jij dé geschikte kandidaat voor de functie van commercieel medewerker binnendienst ?

Stuur je motivatie dan met Curriculum Vitae met foto naar: Jaap van der Sar

Soort dienstverband: Voltijd