Presentatie Manter Pouchfiller tijdens Aardappeldemodag 2018

De prestentatie van de Manter Pouchfiller tijdens Aardappeldemodag 2018 was een waar succes!

Op dit moment is de pouch een echte trend binnen de foodwereld op het gebied van verpakkingen. Deze handzame verpakking heeft een uitvouwbare bodem en kan daardoor, wanneer gevuld, rechtop staan in de schappen van de supermarkt.
Middels een handgreep bovenin de verpakking is de deze eenvoudig dragen. Onder de handgreep is eventueel ook een “zip” sluiting mogelijk wat het hersluiten van de verpakking mogelijk maakt.
De pouch speelt in op de behoefte om producten perfect te presenteren en om versproducten ook echt vers te houden. De pouches zijn vooral in trek voor vulling van o.a. snoep, noten, zaden of koffiebonen. Daarnaast worden pouches ook gevuld met allerlei gesneden of ongesneden AGF producten zoals aardappelen in opmars.

Het vullen van deze pouches kan een lastige en uitdagende klus zijn en is veelal nog een kwestie van handwerk. Manter heeft daarom een geautomatiseerde oplossing ontwikkeld om het vullen te vereenvoudigen: de Pouchfiller. Deze zorgt ervoor dat de pouch automatisch uit een magazijn wordt gehaald om vervolgens onder de vulopening terecht te komen. Onderweg is er dan ook nog de ruimte om een etiket te plakken.
Interesse? Bekijk HIER de video voor het verpakken van aardappelen met de Manter Pouchfiller
We willen u van harte bedanken voor uw komst en wellicht tot ziens!