Traysealers

Sarco in samenwerking met Migliorini: Dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van Traysealers en Topseal verpakkingen.


Topseal verpakkingen

Topseal verpakkingen (een tray met folie) zijn erg populair in het verssegment en krijgen steeds meer een eigen gezicht binnen de AGF-afdeling in de supermarkt. Deze gebruiksvriendelijke verpakking is uitermate geschikt voor vlees, vis, kant-en-klaar maaltijden, salades, groenten en fruit.

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de mogelijkheden die Sarco Packaging & Equipment u te bieden heeft.

Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande items, neem dan gerust contact met ons op voor verdere informatie of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Met vriendelijke groet,
Team Sarco Packaging & Equipment


Topseal verpakkingen hebben een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met clamshell verpakkingen (containers). De hoeveelheid verpakkingsmateriaal wordt met ongeveer 30% verminderd wat een besparing oplevert en daardoor minder milieubelastend is. Daarnaast is de verpakking efficiënter in transport en verbetert de productintegriteit.
Ook de presentatie in de winkel verbetert met topseal verpakkingen; het ziet er mooi strak en minder verpakt uit. Verder heeft topseal als voordeel dat houdbaarheidsverlenging mogelijk is waardoor het omzet verhogend werkt en verspilling tegen gaat. Uit onderzoekt blijkt dan ook dat de meerderheid van consumenten kiest voor een topseal verpakking.


Door het voordeel met betrekking tot milieutechnische aspecten en de strakke presentatie komen we tegemoet aan de vraag van de consument.De consument stelden we dan ook centraal bij onze zoektocht naar de juiste partner gespecialiseerd op het gebied van traysealers en topseal verpakkingen.We hebben de perfecte samenwerking  op mogen starten met MIGLIORINI.

 

 

 

 


MIGLIORINI is een prachtig Italiaans familiebedrijf, welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bouwen van traysealers. Al 30 jaar lang werken zij aan het ontwerpen en realiseren van machines voor de industriële verpakking van voedselproducten. Samen met MIGLIORINI streven we ernaar om de meest innovatieve oplossingen te ontwerpen en te produceren zodat die aansluiten op de behoeften van de klant. Ervaring en kennis staan tot uw dienst om traysealers (schalensluitmachines) voor topseal verpakkingen op maat te maken.

Meer informatie en machines >>