ILAPAK presenteert VEGATRONIC2300

Ilapak is een van de onbetwiste leiders in het leveren van gesneden hogesnelheidslijnen met ultrasone afdichting. Op Fruit Logistica (Berlijn – 6,7,8 februari 2019), hal 9 stand C06, presenteert men hoe de Vegatronic 2300 OF (open frame) container en Weightronic WA 14-65 multi-head weger samen kunnen werken om ongeëvenaarde efficiëntie te leveren op deze toepassing.

De nieuwe Vegatronic 2300 OF is beschikbaar als IP65 of IP66 en wordt gekenmerkt door een hygiënische uitvoering, een compacte voetafdruk en hoge prestaties. Het open frame ontwerp van de verpakkingsmachine biedt gemakkelijk toegang tot alle machineonderdelen voor reiniging en onderhoud, plus er zijn geen holtes waar vuil en vuil zich kunnen verzamelen. Ontworpen met een korte productdaling en volledig gebruik van servomotoren in combinatie met vacuümfilm-trekkoorden, biedt deze intermitterende opvangmachine ongeëvenaarde prestaties voor het volledige assortiment verticale verpakkingsstijlen, inclusief pillowpacks, blokbodemzakken,  Quattro- en pouchpacks.

Voor meer informatie kijk HIER.