Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (40 uur)

Sarco Packaging is expert in het ontwikkelen van unieke verpakkingen voor zowel food als non-food producten. We hebben alles in huis om voor elke specifieke branche een verpakking naar wens te bedenken, te ontwerpen, het juiste materiaal te leveren en de uiteindelijke verpakking te fabriceren op een machine uit ons assortiment.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als commercieel medewerker werk je in het hart van het bedrijf. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor;
– Koude Acquisitie
– Relatiebeheer
– Offerte- en orderverwerking van verpakkingsmaterialen en verpakkingsoplossingen
– Het telefonisch en per mail beantwoorden van klantvragen over bestellingen, producten en voorraden

Daarnaast ben je kritisch en oplossingsgericht, klantgericht en kostenbewust, betrokken, initiatiefrijk en een gedreven teamspeler.

FUNCTIE-EISEN
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in commerciële richting, minimaal 5 jaar relevante werkervaring o.a. in koude acquisitie en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duitse en Franse taal is een pré). Wij werken met Exact online, ervaring hierin is eveneens een pré. Daarnaast ben je praktisch ingesteld, functioneer je uitstekend in een dynamische omgeving en ben je resultaatgericht.

BEDRIJFSPROFIEL
Sarco Packaging is een familiebedrijf vol ambitie. In de loop der jaren is de onderneming gegroeid tot een volwaardige speler in de dagverse voedingsindustrie. Sarco Packaging importeert verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines van gerenommeerde merken en verkoopt deze in Nederland, België en Duitsland. Sarco Packaging staat bekend als een jong, innoverend en vernieuwend bedrijf. Dynamisch en groeiend, met korte lijnen en een informele en open sfeer. Je werkt binnen een hecht team met enthousiaste collega’s. Wij kennen prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

Soort dienstverband: Voltijd

Ervaring:
Sales: 5 jaar (Aanbevolen)

Opleiding:
MBO+/HBO (Aanbevolen)

 

Ben jij dé geschikte kandidaat voor de functie van commercieel medewerker binnendienst?
Stuur ons dan je motivatie en Curriculum Vitae met foto naar Simone van Kuijk s.vankuijk@sarcopackaging.com