Pronova 505

De Pronova 505 verpakkingsmachine heeft een eenvoudig ontwerp en is als kleinste model in het programma ‘Jokerline’ bijzonder goed geschikt voor bedrijven die een start willen maken met het automatiseren van het verpakken van hun producten.

De Pronova 505 opent en sluit de zakken automatisch. De opening rails houden vele zakken tegelijkertijd open voor het vullen. Door simpelweg het losdraaien van twee knoppen kunt u direct en zeer gemakkelijk de zakopening aanpassen aan de grootte van het product. Van een zeer smal en dun naar een brede en grote opening.

Goede ergonomie
Voor het handmatig vullen van zakken kan de Pronova 505 van een werktafel worden voorzien, uitgerust met vakken voor het gemakkelijk vullen van de zakken. Het ontwerp van de werktafel is cruciaal voor de snelheid van het verpakken van de producten.

Goede ergonomie helpt ook gerelateerde verwondingen te voorkomen. Wij hebben de kennis en ervaring die nodig is, om operator vriendelijk en efficiënte werkplaatsen te ontwerpen.

PLC-systeem
De machine is uitgerust met een PLC-systeem. Het bedieningspaneel geeft alle benodigde machine informatie weer; het display heeft universele symbolen en is zeer bedieningsvriendelijk.

Flexibiliteit

  • Zeer veelzijdig ontwerp – gemakkelijk aan te passen aan de producteisen. Opening rails kunnen van 1 tot 5 meter lang worden besteld.
  • Diverse zakformaten – van 50 tot 400 mm brede zakken.
  • Verwerking diverse zakeigenschappen mogelijk – hersluitbaar, perforatie, kopkaarten, pin-packs, enz.
  • Verschillende materialen – PE, PP, laminaten
  • Bedrukking zakken kan tot 8 kleuren

Standaard functies

  • Vooraf ingestelde teller voor automatische stopfunctie na vooraf instelde aantal zakken.
  • Automatische onderbrekende zaktoevoer met instelbare aanslag positie.

Opties

  • Verschillende printers
  • Voetpedaal voor start / stop functie
  • Werktafel

Beide ontwerpen ( met of zonder werktafel) kunnen worden geleverd met etiketteersystemen, die direct op de zakken drukken. Dit gebeurt op de lege zak voorafgaand aan het vulpunt.

De zakken kunnen vrij hangen zonder steun tot een gewicht van 300-400 gram bij een zakbreedte van 100mm. Voor het verpakken van zwaardere producten raden wij ons grotere model aan, de Pronova 525 met de optionele ondersteunende transportband.

Er is een ook limiet op het totale gewicht dat de opening rails kunnen dragen.

Basis:


Met werktafel
voor het efficiënt en comfortabel vullen van kleinere producten:

Technische specificaties 
Gewicht: 105 kg
Standaard afdichting snelheid: 8 m / min
Vermogen: 1,2 kW
Voeding: 230 V 1-phase