Ook dit jaar vindt de internationale vakbeurs op het gebied van vers fruit en groenten plaats in Berlijn. Op 5, 6 en 7 februari presenteert Sarco Packaging & Equipment zich samen met Manter in Hal 4.1 Stand D-06. Ook ILAPAK zal op deze beurs aanwezig zijn en is te vinden in Hal 3.1 Stand D-08.

In deze nieuwsbrief geven we u alvast een tipje van de sluier wat u kunt verwachten op Fruit Logistica.

 


Nieuw bij Sarco: Egatec Case Packers

Sarco Packaging & Equipment gaat nog een stapje verder in het compleet maken van verpakkingslijnen door het toevoegen van Egatec ‘End of Line Solutions’ aan het assortiment. Egatec levert goed doordachte en zowel flexibele als standaardoplossingen. Producten kunnen volautomatisch in open of gesloten dozen en kratten verpakt worden, ongeacht of de verpakkingen punnets, clamshells, topseal verpakkingen, pillow bags of netverpakkingen zijn. De machines van Egatec zijn eenvoudige en efficiënte te integreren in bestaande verpakkingslijnen.

Tijdens Fruit Logistica presenteert Sarco Packaging & Equipment u de A-one PC121 Case Packer. Deze machine verbetert de productiviteit door zijn hoge snelheid en de mogelijkheid om meerdere specifieke lay-outs te programmeren. Daarnaast is de A-one PC121 ruimte besparend vanwege zijn compacte footprint.

Kom deze Egatec Case Packer bekijken bij de stand van Sarco in Hal 4.1 Stand D-06

Egatec Case Packer PC 121 End of Line Solution
https://img.youtube.com/vi/1f_553sigXQ/hqdefault.jpg

 


Manter Hal 4.1 Stand D-06

De Manter Pouchfiller is een automatische verpakker voor het vullen van enkele Pouchzakken. Zakken worden automatisch onder een vulopening gehangen en gevuld waarna de zakken worden dichtgedrukt. Optioneel is de mogelijkheid om de verpakking dicht te sealen. Door middel van het touchscreen is de pouchfiller gemakkelijk te bedienen.

In deze nieuwe versie is het magazijn voor de zakken vergroot, waardoor deze minder vaak met nieuwe zakken gevuld dient te worden. Hierdoor kan er met 1 magazijn langer worden doorgedraaid en wordt er tijdswinst behaald.

https://img.youtube.com/vi/2y-2lVMXdKA/hqdefault.jpg

 


ILAPAK Hal 3.1 Stand D-08

WEIGHTRONIC WA 14-65 in combinatie met Vegatronic 6000
Door een innovatie in het ontwerp van ILAPAK Weightronic WA 14-65 van niet 2 maar 3 sets met memory hoppers is de weegnauwkeurigheid verbeterd, wat resulteert in verminderde productweggave. ILAPAK’s Weightronic WA 14-65 wordt vaak gecombineerd met de ultra-hygiënische Vegatronic 6000 verticale flowpacker om de totale lijnefficiëntie te maximaliseren. De continu-bewegende bagger kan zowel droge als natte producten verpakken in pillow-, blokbodem-, Quattro-, EasyPack- en Doy-stijl formaten met een snelle en gereedschapsloze wisseling. Ondersteunde vormingbuisverwijdering, dubbele foliehouder en automatische folielassen maken het voor de operator mogelijk om binnen enkele minuten tussen producten te wisselen. Het ontwerp van de foliehouder maakt het mogelijk om verpakkingen tot 300 mm breed te produceren uit vrijwel elke folie, inclusief zware laminaten en dik polyethyleen. De volledige IP65-bescherming wordt geleverd in roestvrij staal, waarbij de elektrische kast wordt afgescheiden van het hoofdframe van de machine. Door de afwezigheid van lasnaden en doordat er alleen gladde en schuine oppervlakken zonder uitsparingen zijn, zorgt dit voor een ultra-hygiënische constructie en maakt volledige reiniging mogelijk, zelfs van de afdichtingselementen.

ILAPAK Multiheadweger en Vegatronic 6000
https://img.youtube.com/vi/rYDgXMMeqCU/hqdefault.jpg
Persoonlijk contact
Snel schakelen
System Integrator System Integrator