Op 5, 6 en 7 april 2022 brengt Empack in de Gorinchemse Evenementenhal de top van de industrie weer samen. Sarco Packaging is deze dagen uiteraard ook van de partij om bezoekers een aantal diverse machines en unieke verpakkingsoplossingen te laten zien. Ook vindt een ‘vers van de pers’ lancering plaats van de nieuwe Manter RVS weger M10i Ds. Ontmoet Sarco deze drie dagen als System Integrator en specialist in duurzaam, food en non-food verpakken. Welkom!

Verpakkingsmachines en -materialen als losse componenten is de basis van Sarco, maar bent u op zoek naar een kloppend geheel op maat dan ontdekt u een extra kracht. Door het bieden van een breed aanbod behoort het tot de mogelijkheden om complete verpakkingslijnen inclusief verpakkingsmaterialen te leveren, samengesteld uit verschillende merken. Daarbij onderstrepen brede kennis en ervaring, goede contacten met geselecteerde leveranciers en een compleet service- en onderhoudspakket Sarco als system integrator.

Verpakkingslijn System Integrator
Kartonnage oplossing E-commerce
Complete verpakkingslijn IMA-Ilapak rondkopweger en verticale flowpacker
Verpakkingslijn Manter Solidtec en verpakking

 

Op de beursvloer…
Tijdens Empack wordt de banderolleermachine van Proband gepresenteerd. Deze machine staat voor innovatief bundelen en banderolleren, is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en stand-alone werkzaam of volautomatisch in een lijn te integreren.

Op het gebied van kartonnage wordt er een kijkje gegeven in de mogelijkheden voor primair of secundair verpakken. Op maat gemaakte kartonnen verpakkingen hebben de toekomst doordat ze milieuvriendelijk, recyclebaar en op vele manieren toepasbaar zijn.

Moeiteloos kan een Pronova-machine worden ingezet voor het verpakken van een breed scala producten met eigen producteisen in (kunststof) zakverpakkingen. Op de beursvloer ontdekken bezoekers alle mogelijkheden door de Pronova 510 te bewonderen.

Ook is een vermelding van de verticale flowpacker VT6000 van IMA-Ilapak interessant. Deze machine toont de mogelijkheden voor het verpakken van diverse producten in verschillende verpakkingsuitvoeringen waaronder Pillow, Blokbodem, Quattro-Seal, EasyPack en Doy-style. Op de beursmachine wordt u een Quattro-Seal verpakking van papier gedemonstreerd.

Bundelen en banderolleren puntpaprika's
TECO T2N Trayvormer
Pronova 510 verpakkingsoplossing
IMA-Ilapak VT6000 - Quattro Seal Bag - PAPER FILM

 

Lancering Manter M10i Ds
Bent u op zoek naar een RVS weger, dan is een bezoek aan de stand van Sarco tijdens Empack een must. Hier treft u namelijk de Manter M10i Ds. Een splinternieuwe machine die tijdens deze beurs onthuld wordt aan het grote publiek. De M10i Ds staat garant voor een hoge weegsnelheid tot 50 verpakkingen per minuut met een verpakkingsbereik van 100 gram tot 2,5 kilogram. Daarnaast neemt de weger maar een klein vloeroppervlak in beslag.

Manter M10i Ds sneak peek

 

Duurzaamheid voorop
Zo duurzaam mogelijk verpakken, dat is waar veel producenten van non-food en food artikelen naar op zoek zijn. Sarco denkt hierover graag mee en zoekt continu naar mogelijkheden om, naast traditionele, ook te voorzien in duurzame materialen.

Naast bovengenoemde machines kunt u als bezoeker in de stand van Sarco ook inspiratie op doen door het bekijken van diverse duurzame verpakkingssamples. Denk aan sealbaar papier van de rol, papieren zakken, producten in een banderol en  kartonnen oplossingen, maar ook de innovatieve REV Puma verpakking. Dit is een netverpakking welke niet gesloten hoeft te worden door middel van een metalen of kunststof clip, maar welke wordt geseald. Door de vernieuwde technologie is het mogelijk om met de REV Puma in zowel geëxtrudeerd als gebreid net te verpakken. Hierdoor kan de keus gemaakt worden voor een recyclebare mono verpakking (PE) of een composteerbare Bio netverpakking.

Sealbaar papier van de rol VFFS
Papieren aardappel verpakking
Banderol om snijplank
REV Puma netverpakking Clippen zonder clip

 

Wij verwelkomen u graag!
Hebben wij uw interesse gewekt? Bezoek ons op Empack in Gorinchem, 5 t/m 7 april 2022. U vindt ons op stand G114.

Om de beurs te kunnen bezoeken dient u zichzelf alleen nog even online te registreren via onderstaande button: