Over ons

De oprichter van Sarco Packaging en Equipment is Jaap van der Sar.

Zijn grote passie is de wereld van de verpakkingstechniek. Hiermee is hij van jongs af aan vertrouwd geraakt. Vader Piet van der Sar leverde, in Jaap zijn jonge jaren, al vele verpakkingsmaterialen en machines. Dit onder meer aan aardappelbedrijven in de omgeving van Gameren. De streek rondom dit Gelderse dorp is ‘de bakermat’ van de Nederlandse aardappel kleinverpakking.

Jaap is zijn carrière in de verpakkingswereld gestart bij Manter in Emmen. Dit is een van de meest gerenommeerde fabrikanten van verpakkingsmachines ter wereld. Hier kreeg hij onder andere de taak een Europees netwerk voor de producten van Manter op te zetten. Na een kort uitstapje in de industriële verpakkingswereld, waarin Jaap eveneens machines van Manter verkocht, heeft hij in het jaar 2008 zijn eigen onderneming Sarco Packaging en Equipment opgericht. Zijn grote droom kwam hiermee in vervulling: AGF-producten op een hoger peil te brengen door zowel creatief als vakkundig te opereren. Dit houdt niet op bij verkoop alleen!

Sarco geeft advies op maat, levert de beste machines, verzorgt al het gewenste onderhoud en verleent hoogwaardige service. De beste verpakkingsmachines, dat zijn onder andere de machines van Manter, waarvoor Sarco hoofddealer is voor de Benelux landen. Daarnaast voeren we de merken Ilapak, REV, Pronova en Tosca waar we het agentschap voor bezitten. Dat houdt in dat we zowel de in- als de verkoop voor onze rekening nemen. Daarnaast zijn we onder andere dealer van de hoogwaardige Haaf verpakkingsmaterialen.