Onze specialisten geven u graag het juiste advies

Jaap van der Sar is de oprichter van Sarco Packaging. Zijn grote passie is de wereld van de verpakkingstechniek. Hiermee is hij van jongs af aan vertrouwd geraakt. Vader Piet van der Sar leverde, in Jaap zijn jonge jaren, al vele verpakkingsmaterialen en machines. Jaap is zijn carrière in de verpakkingswereld gestart bij Manter in Emmen. Na een kort uitstapje in de industriële verpakkingswereld, waarin Jaap eveneens machines van Manter verkocht, heeft hij in het jaar 2008 Sarco opgericht. Zijn grote droom kwam hiermee in vervulling: producten op een hoger peil te brengen door zowel creatief als vakkundig te opereren. Dit houdt niet op bij verkoop alleen!

Jaap van der Sar
Jaap van der Sar

Mark van der Kamp is 15 jaar geleden in aanraking gekomen met de verpakkingsindustrie en deze fascinatie heeft hem niet meer losgelaten. Al zijn ervaring komt samen bij Sarco Packaging waar Mark vanaf 2010 werkzaam is. Met kennis uit de drukkerij wereld, de weegindustrie en folie verpakkingsmachines kan Mark u als de beste adviseren op vele verschillende vlakken. Binnen Sarco is Mark specialist op het gebied van de IMA-Ilapak Flowpack oplossing, IMA-Ilapak Multiheadwegers en Egatec end-of-line systemen. Naast machines helpt Mark u ook graag bij de keuze en vervaardiging van verpakkingsmaterialen zoals (bedrukte) folie.

Mark van der Kamp
Mark van der Kamp

Hans Peelen werkt sinds 2014 met veel plezier bij Sarco Packaging, daarvoor is hij actief geweest in de diepvriesvoedingsindustrie. Hans houdt zich bezig met het Zweedse merk Pronova Packaging System; dit zijn voorgevormde zakken die op de machine geopend, gevuld en dicht geseald worden. Daarnaast adviseert hij u graag op het gebied van ARC Bindingmachines; dit zijn voor het binden van o.a. AGF producten zoals Prei, Bospeen en Asperges. Mocht u informatie willen op het gebied van verpakkingsmaterialen zoals Kwik Lok sluitingen, pallet wikkelnet, meelooplint, druklint, netzakken van de rol, bent u bij Hans ook aan het juiste adres.

 

Hans Peelen
Hans Peelen

Wahid Payanda steekt sinds februari 2021 zijn handen uit de mouwen bij Sarco Packaging. Wahid heeft reeds jarenlang ervaring in de wereld van karton, verpakkings- machines en procesautomatisatie. Bij ons zet hij deze specialisatie voort en kan u als geen ander informeren over het complete aanbod Dozen Handling Systemen.

Wahid Payanda
Wahid Payanda

Sarco Packaging Belgium

Kevin Mertens is geen onbekende in de verpakkingsbranche, met zijn 12 jaar ervaring en expertise over dozen handling systemen. Direct contact met de klant; Wat is zijn doel en hoe kunnen wij daar een oplossing bij bieden. Daar zit voor hem de uitdaging. We gaan uit van de vraag van de klant. Wij gaan op zoek naar de oplossing voor de uiteindelijke verpakking die de klant wenst. Wat komen we tijdens die zoektocht tegen? Waar moeten we schakelen? Is de eerste gedachte qua verpakking wel de juiste oplossing of moeten we deze aanpassen? Dat maakt het proces zo interessant. Samen komen we dan tot een plan wat we gaan uitvoeren.

Kevin Mertens
Kevin Mertens

Ook ons binnendienst team staat voor u klaar

Chantal van Leeuwen
Inkoop en verkoop Chantal van Leeuwen
Annette Boterblom
Administratie en verkoop Annette Boterblom
Annette van der Sar
Administratie Annette van der Sar
Jolanda van Eck
Administratie Jolanda van Eck
Stefan van Driel
Verkoop Stefan van Driel
Piet van der Sar
Toezichthouder Piet van der Sar

Wij zijn trotse leverancier van deze merken