Basismachine met snelwisselframe
Één frame voor alle banderolbreedtes van 20-60 mm
Frame wisselen zonder gereedschap mogelijk
Ultrasoon lassen

Oplossingen met banderolleren worden niet alleen gebruikt in de voedingsindustrie, maar ook in veel andere industrieën. Samen met u implementeren wij maatwerkoplossingen voor uw productassortiment die naadloos aansluiten op uw productieprocessen. Van stand-alone machines tot volledig geautomatiseerde individuele oplossingen.

Flexibiliteit is een heel belangrijk element. In een handomdraai kunnen banderollen met een breedte tussen de 20 en 60 millimeter verwisseld worden. Daarnaast is de Project Proband V1000 uitgerust met innovatieve snelwisselframes. Dankzij de eenvoudige bediening zijn de frames binnen enkele seconden te verwisselen, zodat u altijd de juiste framemaat gebruikt bij een product met een bepaalde omvang. De frames zijn zo ontworpen dat verschillende bandbreedtes met slechts één frame kunnen worden verwerkt. Bovendien kan de machine dankzij het snelwisselframe flexibel worden uitgerust met verschillende bogen (ronde bogen, vierkante bogen). Een ander uniek kenmerk van deze machine is dat het display alleen universele symbolen in kleur toont. Dit betekent dat ook buitenlandse seizoenarbeiders de machine kunnen bedienen zonder de taal te hoeven veranderen.

Dankzij banderolleermateriaal, zoals de papierband gemaakt van Progreen met minder dan 5% kunststof, wordt een milieuvriendelijke verpakking gecreëerd.  De consument kan de verpakking eenvoudig in de papiercontainer deponeren.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod Project Proband machines

https://img.youtube.com/vi/ScL0KLp2alM/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/jWR3iXaMaDY/hqdefault.jpg
Project Proband banderolleermachine
Banderolleermachine Proband V1000

 


Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met banderolleermachines

Courgettes gebundeld met banderol
Bananen gebundeld met banderol
Banderol rondom bakje
Banderol rondom meerdere bakjes lasagne
Banderol rondom servetten
Banderol rondom badjas
Onbedrukte banderollen
Bedrukte banderollen
Persoonlijk contact
Snel schakelen
System Integrator System Integrator