Basismachine met snelwisselframe
Één machine voor banderolbreedtes van 25-60 mm
Frame wisselen zonder gereedschap mogelijk
Ultrasoon lassen

Innovatief banderolleren en bundelen

Proband staat voor innovatief bundelen en banderolleren. De Proband V1000 is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en non-food sectoren.

De nieuwste generatie banderolleermachines; innovatief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Dat is de Proband V1000. Een stand-alone inzetbare machine die zowel onverpakte (AGF)producten, verpakte voedingsmiddelen, linnengoed en andere non-food artikelen verpakt met een banderol van papier of kunststof.

Veelzijdig en flexibel
Innovatieve snelwisselframes maken de compacte Proband V1000 banderolleermachine veelzijdig en flexibel inzetbaar. De frames zijn zo ontwikkeld dat ze banderolbreedtes van 25 tot 60 millimeter kunnen verwerken. Op basis van de producten die gebanderolleerd moeten worden, wordt een keuze gemaakt voor één of meerdere frames die passen bij de omvang het product.

Groot gebruiksgemak
De Proband V1000 is als stand-alone apparaat inzetbaar en functioneert zonder lucht. Het bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk en werkt met een touchscreen voorzien van universele symbolen. Hierdoor kan iedere werknemer, onafhankelijk van taal, de machine met gemak bedienen. Is een volautomaat gewenst? Dan is dat geen probleem. De Proband V1000 wordt in dat geval uitgerust met transportbanden die geschikt zijn voor het aan-, door- of uitvoeren van een specifiek product naar bijvoorbeeld een draaitafel of een andere end-of-line oplossing.

Specificaties Proband banderolleermachines
Bandbreedte: 25-60 mm
Banddikte: 35-210 µm
Werkhoogte: ca. 980 mm
Hoogte verstelbaar: + 300 mm
Banderolspanning: 5-150 N
Banderolsluiting: Ultrasoon
Frame-maat: 320 x 200 mm / 450 x 220 mm
Omvang: 130 mm / 180 mm

 

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod Proband banderolleermachines

https://img.youtube.com/vi/ScL0KLp2alM/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/jWR3iXaMaDY/hqdefault.jpg
Verschillende formaten banderolleerframes
Verschillende formaten banderolleerframes
Rolwikkeling Proband banderolleermachine
Binnenkant frame met banderol
Bundelen en banderolleren puntpaprika's
Proband V1000 volautomatisch banderolleren verpakkingslijn

 


Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met een banderolleermachine

Courgettes gebundeld met banderol
Banderol om vis verpakking
Banderol om crackers
Banderol snijplank

Voor meer informatie over banderol verpakkingsmateriaal klik hier >> 

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van een banderolleermachine kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien, bieden wij u de mogelijkheid om een banderolleermachine te huren. Mocht de machine aan uw wensen voldoen, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op
Banderolleren asperges