Composteerbare Bio netverpakking
Netverpakking sluiten zonder clip
Recyclebare mono verpakking (PE)

De REV Puma is een verticale netclipper welke gebruikt wordt voor het verpakken van producten in een netverpakking, zonder dat deze gesloten hoeft te worden door middel van een metalen of kunststof clip. De machine kan zowel geëxtrudeerd als gebreid net verwerken. Het etiket kan aan beide zijden bevestigd worden (met handvatfunctie) of als wijnglaslabel. Puma kan ook etiketten naar uw gewenste vorm en bedrukking verwerken.
De machine wordt standaard geleverd met een thermo transfer printer. Hierdoor kunnen etiketten direct in het proces bedruk worden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Dankzij de twee netbuizen met automatische wissel, garandeert de Puma een continuïteit van de productie. De Puma is uitgerust met componenten van topkwaliteit. Parameters en instellingen kunnen worden geprogrammeerd via het on-board touch-screen bedieningspaneel.

Door de vernieuwde technologie is het mogelijk om met de REV Puma in zowel geëxtrudeerd als gebreid net te verpakken. Hierdoor kan de keus gemaakt worden voor een recyclebare mono verpakking (PE) of een composteerbare Bio netverpakking.

 

Toon meerToon minder
REV Puma netverpakker
REV Puma netverpakker
https://img.youtube.com/vi/rwFFHYcievY/hqdefault.jpg

 


Netverpakking zonder clip REV Puma
REV Puma netverpakking met handvat
REV Puma netverpakking met wijnglaslabel
REV Puma netverpakking met wijnglaslabel