Aardappelen worden in allerlei soorten en maten verpakt. Zo zijn er kleine- en grote verpakkingen, aardappelen in flowpack, stazak en op schaal. Niet alleen de verpakkingsvorm, maar ook het materiaal van de verpakking verschilt van PE plastic tot netverpakking en papierenverpakking. Een legio aan mogelijkheden! Sarco start graag samen met u de zoektocht naar de perfecte oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk.

Sarco levert verpakkingsoplossingen voor aardappelen; van wegen en verpakken tot aan casepacken en palletiseren. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen we enkel één machine tot aan volledig geautomatiseerde lijnen leveren, samengesteld uit ons breed aanbod van verschillende gerenommeerde merken. Aansluitend hierop zijn wij leverancier van de bijbehorende materialen en verpakkingen. We werken met geselecteerde fabrikanten voor een passend advies. Hierdoor kunnen we kiezen wat het beste bij het verpakkingsvraagstuk of -wens van een klant past.

https://img.youtube.com/vi/vnwV6CjmAZ8/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/rYDgXMMeqCU/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/rwFFHYcievY/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/segPjJ2R6us/hqdefault.jpg

 

Sarco als System Integrator
Als System Integrator adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden we de totale oplossing van verschillende fabrikanten als één systeem en nemen hierover de totale eindverantwoordelijkheid.

Vanuit de vraag van de klant ontzorgen we. We vertrekken altijd vanuit het te verpakken product, niet vanuit de machine. Wie bij ons in de showkast met voorbeelden kijkt, zal veel verpakkingsoplossingen meteen herkennen. Productontwikkeling is belangrijk en dat is een van de gebieden waarop het accent ligt.

Aardappelverpakking van folie met perforatie
REV Puma netverpakking met handvat
Carry Fresh bag geextreudeerd net
Aardappels in papieren verpakking
Egatec aardappelen in krat

 

Verpakkingsproces automatiseren
Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces. Onze specialisten zijn de brug tussen techniek en praktijk. Kennis en advies overdragen is daarin het belangrijkst.

Naast het aanbieden en implementeren van verpakkingsprocessen, leveren we ook service. Service is van belang voor de veiligheid en levensduur van machines.

Onze visie? Klanten bedienen en ontzorgen! Er wordt zowel gedacht in componenten, als in complete processen en systemen. Hiermee zijn we dé System Integrator in de verpakkingswereld.