Een doorbraak naar het naastgelegen pand, extra kantoorruimte en opslagruimte in de hal én een heuse duurzaam verpakken showroom is de afgelopen maanden gerealiseerd bij onze locatie in Gameren. Deze uitbreiding laten wij met trots zien tijdens open dagen op donderdag 2 en vrijdag 3 november.

 


 

‘We willen graag iedereen de mogelijkheid geven om naar onze uitbreiding te komen kijken. Van klanten, leveranciers, relaties tot alle andere geïnteresseerden’, aldus Jaap van der Sar (directeur Sarco). ‘Kosten noch moeite zijn gespaard tijdens deze verbouwing. Natuurlijk is het voor onszelf fijn om extra opslag- en kantoorruimte te hebben, maar het meest trots zijn we op de nieuwe showroom. Hier heeft men de gelegenheid om naar diverse duurzame verpakkingsoplossingen te komen kijken, wat nog steeds aan de orde van de dag is en ook zal blijven. Er is altijd ruimte voor verbetering en verandering in de verpakkingsbranche. Daarnaast zijn er nog volop ontwikkelingen gaande, zowel in de techniek voor de machines als mogelijkheden van materialen. Door deze showroom kunnen we altijd de laatste innovaties demonstreren.’

Op donderdag 2 en vrijdag 3 november openen wij onze deuren voor ieder die onder het genot van een hapje en drankje een kijkje wil komen nemen. Op welk moment kunnen we u verwachten?

 

Open dagen november 2023
Ik kom langs op: