In september 2019 is Sarco Packaging de samenwerking aangegaan met Egatec. Dit resulteert in het agentschap van Egatec in Nederland, België en Duitsland met als kernactiviteit: het leveren van automatisering machines voor het secundair verpakken, palletiseren en intern transporteren van producten aan het einde van een verpakkingslijn. In de huidige samenwerking hebben we al diverse keren een passende ‘End of Line Solution’ aangeboden en verkocht bij onze klanten.

 


Egatec Case Packers

Succesvol zijn de A-one Case Packers die het secundaire verpakkingsproces automatiseren. Producten kunnen volautomatisch in dozen en kratten verpakt worden. Ongeacht hoe de producten worden verpakt in bijvoorbeeld punnets is flowpack, losse punnets, clamshells, topseal verpakkingen, pillow bags los of netverpakkingen.

De A-one Case Packers zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

Meer informatie…

https://img.youtube.com/vi/E0D7IVND7VM/hqdefault.jpg

 


Empack Utrecht 31 maart t/m 2 april 2020

Tijdens Empack Utrecht, 31 maart t/m 2 april 2020, presenteert Sarco Packaging de A-one PC121 Case Packer. Deze machine verbetert de productiviteit door zijn hoge snelheid en de mogelijkheid om meerdere specifieke lay-outs voor een krat- of doosindeling te programmeren. Daarnaast is de A-one PC121 ruimte besparend vanwege zijn compacte footprint.

https://img.youtube.com/vi/1f_553sigXQ/hqdefault.jpg