De laatste tijd duikt de term System Integrator steeds vaker op, maar wat is een System Integrator en wat doet die precies? Wie op internet zoekt komt de volgende omschrijving tegen: ‘De System Integrator adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt de totale oplossing van verschillende fabrikanten als één systeem en neemt hierover de totale eindverantwoordelijkheid.’

Sarco als System Integrator
De toegevoegde waarde van een System Integrator wordt steeds vaker erkend door branchegenoten. Door ons breed aanbod behoort het tot de mogelijkheden om complete verpakkingslijnen te kunnen leveren, samengesteld uit verschillende merken. Aansluitend hierop zijn wij leverancier van de bijbehorende materialen en verpakkingen. We werken met geselecteerde fabrikanten voor een passend advies. Hierdoor kunnen we kiezen wat het beste bij het verpakkingsvraagstuk of -wens van een klant past.

Complete verpakkingslijn Manter en Solidtec palletiseermachine
Complete verpakkingslijn IMA-Ilapak rondkopweger en verticale flowpacker
Kartonnage oplossing E-commerce

Primair én secundair verpakken
Vanuit de vraag van de klant ontzorgen we en kunnen we een totaaloplossing bieden. We vertrekken altijd vanuit het te verpakken product, niet vanuit de machine. Wie bij ons in de showkast met voorbeelden kijkt, zal veel verpakkingsoplossingen meteen herkennen. Productontwikkeling is belangrijk en dat is een van de gebieden waarop het accent ligt.

De combinatie van primair én secundair verpakken maakt ons een unieke en veelzijdige partner. Een primaire verpakking zit direct om het product. Hierbij kan het doel zijn om bescherming tussen uw product en de buitenwereld, maar ook een mogelijk doel is communicatie. Een secundaire verpakking houdt meerdere primaire verpakkingen bij elkaar.

 

Primair verpakken Food collage
Primair verpakken Non-Food collage
Secundair verpakken collage

 

Verpakkingsproces automatiseren
Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces. Onze specialisten zijn de brug tussen techniek en praktijk. Kennis en advies overdragen is daarin het belangrijkst.

Naast het aanbieden en implementeren van verpakkingsprocessen, leveren we ook service. Service is van belang voor de veiligheid en levensduur van machines.

Onze visie? Klanten bedienen en ontzorgen! Er wordt zowel gedacht in componenten, als in complete processen en systemen. Hiermee zijn we dé System Integrator in de verpakkingswereld.

https://img.youtube.com/vi/sykG__7Cvu8/hqdefault.jpg