Compacte footprint
Eenvoudig te integreren
Onderhoudsvriendelijk

A-one Case Packers automatiseren het secundaire verpakkingsproces. Producten kunnen volautomatisch in dozen en kratten verpakt worden. Ongeacht hoe de producten worden verpakt in bijvoorbeeld punnets is flowpack, losse punnets, clamshells, topseal verpakkingen, pillow bags los of netverpakkingen. De A-one Case Packers zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

Naast Case Packers heeft Egatec ook een volautomatische ontstapelaar voor trays en dozen. Egatec A-One kratten ontstapelaar levert automatisch lege kratten aan een A-One case packer wanneer deze ‘gevraagd’ wordt door de case packer.

Egatec is een engineeringbedrijf dat zich toespitst op het ontwikkelen en leveren van winstgevende en efficiënte automatiseringsoplossingen. Ze leveren goed doordachte en zowel flexibele als standaardoplossingen in Case Packers en End of line solutions. De ingenieurs en technici gebruiken 3D-constructie in SolidWorks en Inventor als een actieve tool. Ze hebben een eigen test- en assemblagehal, die werd uitgebreid in 2014, waar voldoende ruimte is voor de machines die ze ontwikkelen. Egatec is ook experts in CE-markering, documentatie en risicobeoordeling van machines.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod Egatec Case Packers

https://img.youtube.com/vi/E0D7IVND7VM/hqdefault.jpg
Egatec A-one PC121
Egatec Case Packer A-one PDS90
Egatec Case Packer A-one TV80
Egatec Case Packer A-one BD606
https://img.youtube.com/vi/JHbXZ2_kf4Y/hqdefault.jpg

 


 

De mogelijkheden per Egatec machine

Mogelijkheden voor Egatec A-one PC121
Verpakkingsmogelijkheden
Verpakkingsmogelijkheden
Verpakkingsmogelijkheden
Punnets met kiwi in kartonnen doos
Netverpakking met uien in krat