Gebruiksvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

REV Packaging Solutions biedt een breed scala aan machines en innovatieve oplossingen voor netverpakkingen, waaronder netverpakkers en netloaders. Dit resulteert in meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

Ons aanbod netverpakkingsmachines bestaat uit: 

REV Lion: De enige geautomatiseerde punnetmachine die het mogelijk maakt om gepatenteerde punnets (NGP) te verpakken. Deze machine is een technologisch hoogstandje, maar toch heel gemakkelijk te bedienen door het gebruiksvriendelijke touch-screen control panel.

REV Tiger:  Een automatische verticale machine die T-pack in-lijn verpakkingen zonder metalen clip kan verpakken; de seal is gemaakt met een thermo seal systeem. Deze machine heeft een hoge concentratie aan technologie, maar is ook makkelijk in gebruikt vanwege de intuïtieve interface via een groot touchscreen bedieningspaneel.

REV Spider:  Een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine. Geschikt voor het verpakken van groenten en fruit verpakt in schaaltjes in geëxtrudeerd buisnet. De buis is extra lang en garandeert een hoge autonomie van de verpakking.

REV Vega:  Een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine. De machine is zeer veelzijdig en kan een breed scala van producten (groeten, citrus en vruchten) verwerken, die worden verpakt in een buisvormig net en word gesloten met een metalen clip (zowel gebreid- als geëxtrudeerd net). De Vega kan losse producten tot 2 kg verpakken, maar ook plastic- of kartonnen schaaltjes. De machine kan een wijnglaslabel of een handvat toevoegen aan de verpakking.

REV Genius: Een automatische netloader voor het laden van net over buizen voor het verpakken met geëxtrudeerd net. De Genius reduceert de wachttijd en andere bewegingen die nodig zijn bij de operator om het net te vullen. Door het plaatsen van de buis en met slechts 1 druk op de knop start de operator de automatische cyclus van het laden van het net op de buis.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod REV machines

REV Lion netverpakker
REV Tiger netverpakker
REV Spider netverpakker clipper
REV Vega netverpakker clipper
REV Genius netloader
https://img.youtube.com/vi/F-Y_nQci8TM/hqdefault.jpg

 


Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met REV netverpakkers

Punnet in netverpakking
Uien in netverpakking
Sinaasappels in netverpakking
REV Vega netverpakking courgettes
Persoonlijk contact
Snel schakelen
System Integrator System Integrator