Gebruiksvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

REV Packaging Solutions biedt een breed scala aan machines en innovatieve oplossingen voor verpakken waaronder; casepackers, kartonnenschalensluiters, netverpakkers en netloaders. Dit resulteert in meer dan 30 jaar ervaring in de sector.

 

REV Elephant kartonnenschalensluiter en Rooster casepacker:

REV Elephant: Snelheid, veelzijdigheid en continuïteit en dat met een duurzame insteek. Dat zijn de kenmerken waarmee de nieuwe REV-machine, genaamd Elephant, zich onderscheidt. De machine is inzetbaar voor het sluiten van kartonnen trays met kleppen voor het verpakken van o.a. groenten en fruit. Voor het sluiten van de verpakkingen wordt hete lijm gebruikt. Elephant produceert niet alleen 100% recycleerbare verpakkingen uit één materiaal, maar is ook uiterst veelzijdig en in staat om zeer uiteenlopende trays te produceren om aan elke behoefte te kunnen voldoen.

REV Rooster: Voor hoogproductieve flowpack- en topseallijnen is de REV Rooster casepacker een uitkomst. Deze machine vult kunststof of kartonnen kratten (ook met zijranden) automatisch met punnets. Deze punnets kunnen ook van beide genoemde materialen zijn en de inhoud ervan delicaat. Verpakkingen met producten als aardbeien, perziken, nectarines, kiwi’s, druiven, tomaatjes en overig zacht fruit kunnen met deze machine uiterst zorgvuldig secundair worden verpakt.

 

Diverse REV netverpakkingsmachines: 

REV Puma: Clippen zonder clip. De REV Puma is een verticale netclipper welke gebruikt wordt voor het verpakken van producten in een netverpakking, zonder dat deze gesloten hoeft te worden door middel van een metalen of kunststof clip. De machine kan zowel geëxtrudeerd als gebreid net verwerken. Het etiket kan aan beide zijden bevestigd worden (met handvatfunctie) of als wijnglaslabel. Puma kan ook etiketten naar uw gewenste vorm en bedrukking verwerken.
De machine wordt standaard geleverd met een thermo transfer printer. Hierdoor kunnen etiketten direct in het proces bedruk worden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

REV S-Clip: Een eenvoudige en solide machine voor het handmatig verpakken in netten van diverse losse producten. Door middel van een buisvormig net dat door een metalen clip wordt gesloten. Het product wordt in de buis van het net geladen; door een eenvoudige beweging brengt de clipkop tegelijkertijd de clip aan en snijdt het net. De machine is dan klaar voor de volgende cyclus. S-clip kan worden uitgerust met een netbuis, met een systeem voor het aanbrengen van wijnglazen etiketten en met een elektronische printer voor wijnglazen etiketten. Het is ook mogelijk om op de verpakking een strook aan te brengen die als handvat dient.

REV Lion: De enige geautomatiseerde punnetmachine die het mogelijk maakt om gepatenteerde punnets (NGP) te verpakken. Deze machine is een technologisch hoogstandje, maar toch heel gemakkelijk te bedienen door het gebruiksvriendelijke touch-screen control panel.

REV Tiger:  Een automatische verticale machine die T-pack in-lijn verpakkingen zonder metalen clip kan verpakken; de seal is gemaakt met een thermo seal systeem. Deze machine heeft een hoge concentratie aan technologie, maar is ook makkelijk in gebruikt vanwege de intuïtieve interface via een groot touchscreen bedieningspaneel.

REV Spider:  Een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine. Geschikt voor het verpakken van groenten en fruit verpakt in schaaltjes in geëxtrudeerd buisnet. De buis is extra lang en garandeert een hoge autonomie van de verpakking.

REV Vega:  Een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine. De machine is zeer veelzijdig en kan een breed scala van producten (groeten, citrus en vruchten) verwerken, die worden verpakt in een buisvormig net en word gesloten met een metalen clip (zowel gebreid- als geëxtrudeerd net). De Vega kan losse producten tot 2 kg verpakken, maar ook plastic- of kartonnen schaaltjes. De machine kan een wijnglaslabel of een handvat toevoegen aan de verpakking.

REV Genius: Een automatische netloader voor het laden van net over buizen voor het verpakken met geëxtrudeerd net. De Genius reduceert de wachttijd en andere bewegingen die nodig zijn bij de operator om het net te vullen. Door het plaatsen van de buis en met slechts 1 druk op de knop start de operator de automatische cyclus van het laden van het net op de buis.

 

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod REV machines

https://img.youtube.com/vi/F-Y_nQci8TM/hqdefault.jpg
REV Elephant en kartonnen verpakking
https://img.youtube.com/vi/ZDYXLcyMGV0/hqdefault.jpg
REV Rooster
https://img.youtube.com/vi/Jm1NVDq8ebs/hqdefault.jpg
REV Puma netverpakker
https://img.youtube.com/vi/rwFFHYcievY/hqdefault.jpg
REV S-Clip handmatige netverpakker
https://img.youtube.com/vi/F5248dwoBoU/hqdefault.jpg
REV Lion netverpakker
REV Tiger netverpakker
REV Spider netverpakker clipper
REV Vega netverpakker clipper
REV Genius netloader

 


Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met REV netverpakkers

Kartonnen verpakking kiwi
REV Puma netverpakking met wijnglaslabel
Punnet in netverpakking
Uien in netverpakking
Sinaasappels in netverpakking
REV Vega netverpakking courgettes