De veelzijdigheid van Kwik Link en Kwik Line machines in combinatie met Kwik Lok sluitingen; Met deze machines is het mogelijk om producten te binden en te voorzien van een Kwik Lok sluiting. Door het wegnemen van de plastic folie ontstaat een duurzamere verpakking.

 


Kwik Link Binder

De Kwik Link Binder is een compacte machine voor het snel binden van producten, zoals ui – broccoli – wortels – prei – kruiden – ananas en asperges. De producten kunnen met gemak semihandmatig worden gebundeld door middel van gekalibreerd elastiek, geleverd in de gewenste dikte. Deze zorgt voor de juiste rekbaarheid, zodat het product niet beschadigt. Aan het met elastiek gebundelde product kan gemakkelijk een Kwik Lok Teslin-label bevestigd worden.

https://img.youtube.com/vi/Mhc3pQ49oxU/hqdefault.jpg

 


Kwik Line Binding machine

De standaard uitvoering van de volautomatische Kwik Line binding machine type ECO 110 is een machine die verscheidene producten zoals kruiden – bloemen en asperges op kan binden tot handzame bundels. De producten worden ook hier gebundeld door middel van gekalibreerd elastiek. De Kwik Line ECO 110 haalt snelheden tot 3600 bundels per uur inclusief bevestiging van een Kwik Lok met Teslin-label. De machine is uit te breiden met onder andere transportbanden, werktafels, printer voor codering en een draaitafel. Zo zorgen we voor een installatie die perfect aansluit in de productielijn.

https://img.youtube.com/vi/j3v1XyxGPuQ/hqdefault.jpg

 


Kwik Lok met Teslin-label

Door het gebruik van Kwik Loks voorzien van een Teslin-label krijgt het product een geheel eigentijdse uitstraling. De Kwik Lok labels zijn verkrijgbaar in 2 series (L- of U-serie) en kunnen tot 9 kleuren worden voorbedrukt. Het toevoegen van een bedrijfsnaam of merk op het label zorgt voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid van het product. Een bijpassende printer zorgt er tijdens het verpakkingsproces voor dat een datum of lotnummer op het label geprint wordt. De toevoeging van het label wordt op deze manier optimaal benut. De combinatie Kwik Link/Line machine en Kwik Lok Teslin-label speelt in op de behoefte van winkelketens en producenten om milieuvriendelijker te verpakken. De vraag van de consument voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen wordt op deze manier beantwoord. Door een alternatief te bieden voor plastic verpakkingsfolies werken we mee aan een schoner milieu.

Kwik lok met label