Milieubewuster alternatief voor plastic wikkelfolie.

Het is aan de orde van de dag; Bewuster omgaan met het gebruik van plastic. Er wordt plastic gebruikt voor de productie en het verpakken van o.a. groenten, fruit, bloemen en planten, echter de ontwikkelingen hierin gaan hard. Steeds vaker zien we recyclebare of biologisch afbreekbare verpakkingen. Nu is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een recyclebare oplossing voor het verpakken van uw producten op een pallet.

Sarco Packaging & Equipment introduceert in deze nieuwsbrief Recyclebaar High Stretch Wikkelnet. Lees snel verder voor meer informatie en een speciale actie!

Sarco Packaging & Equipment zet zich in voor duurzaam ondernemen en verpakken. Wij vinden het niet meer dan normaal dat we onze verantwoordelijkheid kennen en nemen. Daarom zijn wij actief in het uitvoeren van een MVO-beleid (maatschappelijk en verantwoord ondernemen) en altijd op zoek naar de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen.

Ook voor het verpakken van uw goederen tijdens transport heeft Sarco Packaging & Equipment een duurzamere oplossing; High Stretch Wikkelnet is beschikbaar in machine- en handrollen. Een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • High stretch Wikkelnet is gemaakt van polyethyleen met lage dichtheid (LDPE) en is 100% recyclebaar.
  • High Stretch Wikkelnet heeft een stretch van 70%, waardoor u meer pallets kunt wikkelen met minder materiaal. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar bespaart u tevens tijd en geld.
  • Doordat High Stretch Wikkelnet sterk is en de oorspronkelijke vorm van de palletlading onthoudt, is er weinig overlapping nodig.
  • Uw palletlading kan blijven ademen, zodat de lucht kan circuleren en condensatie vermindert wordt.
  • Na het verwijderen van wikkelnet bij een pallet is de hoeveelheid afval aanzienlijk minder dan bij gebruik van plastic wikkelfolie.

Specificaties machinerollen:
Rol lengte: 6000 meter
Rol breedte: 50 cm
Core ID: 76 mm
Rollen per pallet: 30 stuks

Machinerollen zijn standaard beschikbaar in de kleuren wit en oranje.

Specificaties handrollen:
Rol lengte: 1000 meter
Rol breedte: 50 cm
Core ID: 76 mm
Rollen per pallet: 120 stuks

Handrollen zijn standaard beschikbaar in de kleur wit.

Mocht uw interesse in machine- of handrollen uitgaan naar een andere kleur, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 


High Stretch Wikkelnet in de praktijk

https://img.youtube.com/vi/R8C5fLgXJQM/hqdefault.jpg

 


Actie!

Get it or regret it!

Bij aankoop vanaf 2 pallets High Stretch Wikkelnet ontvangt u een exclusieve Sarco Packaging modelvrachtwagen cadeau!*
* Zolang de voorraad strekt.

Sarco Vrachtwagen