De Robot Packer van Egatec neemt letterlijk werk uit handen
End of line verpakkingsoplossingen, een hot item waar vanuit de industrie veel vraag naar is. Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces. Daarnaast is personeel lastig te vinden en kunnen eenzijdig herhaaldelijke werkzaamheden letterlijk uit handen genomen worden. Dit zijn een aantal knelpunten waar de industrie momenteel tegenaan loopt, maar welke door inzet van de juiste machines en materialen opgelost kan worden.

Wij zullen op Empack ’s-Hertogenbosch de Egatec Robot Casepacker demonstreren.  De Robot Packer plaatst producten volautomatisch door middel van pick and place in dozen en kratten. De Egatec End of line verpakkingsmachines, waarnaast de Robot Packer ook verschillende soorten casepackers tot de mogelijkheden behoort, zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

https://img.youtube.com/vi/egaFJhe15b8/hqdefault.jpg

Innovatief banderolleren en bundelen
Proband staat voor innovatief bundelen en banderolleren. De Proband V1000 is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en non-food sectoren.

https://img.youtube.com/vi/jWR3iXaMaDY/hqdefault.jpg