Een stand samen met Manter, zo waren wij voorgaande edities te vinden op Fruit Logistica. ‘Waren?’ Horen wij u denken. Ja waren. Dit jaar gaan we namelijk bij al onze leveranciers op de stands aansluiten. Lees hieronder waar we allemaal te vinden zijn.

Over een week, op 8, 9 en 10 februari 2023, zijn exposanten uit 86 landen te vinden op Fruit Logistica in Berlijn. Hét wereldwijd platform voor nieuwe ideeën, input en oplossingen voor de internationale vershandel. Fruit Logistica biedt u een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten.


Als eerst getoond in Europa: Manter M10i D weger
Manter gaat een ​​geüpdatete versie van één van de kenmerkende verpakkingsmachines, de ‘SemiPack+’, presenteren. Daarnaast heeft u op Fruit Logistica de primeur van een nog nooit eerder vertoonde machine in Europa; Manter presenteert u hun nieuwste 10-baks combinatieweger, de ‘M10i D’!
Deze veelzijdige weegmachine met 10 doseer- en weegschalen is geschikt voor een groot aantal producten. De machine is goed reinigbaar doordat de machine volledig bestaat uit roestvrij staal en de buckets zijn individueel afneembaar, evenals het deksel van het afvoersysteem.

U vindt ons bij Manter in Hal 4.1 op stand D-20

https://img.youtube.com/vi/vnwV6CjmAZ8/hqdefault.jpg

IMA-Ilapak Verticale Flowpacker Vegatronic 6000
Ongekende veelzijdigheid en toegankelijkheid voor reiniging zijn de kenmerken van deze baanbrekende verticale verpakkingsmachine. Een continulopende verpakkingsmachine welke papieren-, composteerbare-, mono-materiaal en biologisch afbreekbare folies goed kan verwerken. Het product kan worden verpakt in verschillende zakstijlen, waaronder pillow, blokbodem, Quattro seal, Easypack en Doypack. Om nog maar even de veelzijdigheid van deze machine te benadrukken: De VT-6000 is ook nog eens geschikt voor het verwerken van zowel droog als nat product.

U vindt ons bij IMA-Ilapak in Hal 1.1 op stand C-10

https://img.youtube.com/vi/rYDgXMMeqCU/hqdefault.jpg

ARC Kwik Link Binder
De bindmachines van ARC kunnen uw product samenbundelen en een boodschap overbrengen, maar gebruikt hierbij minimaal verpakkingsmateriaal. Producten worden bij elkaar gebonden door het gebruik van elastiek, waaraan een Kwik Lok label bevestigd wordt. Het Kwik Lok label is naar wens te ontwerpen en tijdens het verpakkingsproces kan een printer realtime barcodes, lotnummers en andere informatie op het label printen.

U vindt ons bij ARC in Hal 1.1 op stand B-20

https://img.youtube.com/vi/JUwsRbc5YnI/hqdefault.jpg

Banderolleermachines van Proband; Innovatief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.
De Proband is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie.
Innovatieve snelwisselframes maken de compacte Proband veelzijdig en flexibel inzetbaar. De frames zijn zo ontwikkeld dat ze banderolbreedtes van 25 tot 60 millimeter kunnen verwerken. Op basis van de producten die gebanderolleerd moeten worden, wordt een keuze gemaakt welk frame dat past bij de omvang het product. Deze banderolleermachine is zowel stand-alone als volledig automatisch in lijn inzetbaar.

U vindt ons bij Project in Hal 1.1 op stand C-13

https://img.youtube.com/vi/ScL0KLp2alM/hqdefault.jpg

REV Supernova punnet ontnester en vuller
Lancering van de splinternieuwe geautomatiseerde en uiterst veelzijdige verpakkingsoplossing.

U vindt ons bij REV in Hal 2.1 op stand B-11

Rev Supernova

Robot- & Case Packers van Egatec
Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces. Daarnaast is personeel lastig te vinden en kunnen eenzijdig herhaaldelijke werkzaamheden uit handen genomen worden. Door middel van een Robot- of Casepacker kunnen producten volautomatisch in dozen en kratten verpakt worden. De Egatec End onf line verpakkingsmachines zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

U vindt ons bij Egatec in Hal 2.1 op stand D-40

https://img.youtube.com/vi/egaFJhe15b8/hqdefault.jpg

En last but not least: TECO lanceert de nieuwe punnetmachine voor het vormen topseal trays vanuit plano’s
Kartonnen topseal trays welke vooraf gevormd zijn nemen veel ruimte in het magazijn in beslag. En vaak is ruimte juist zo schaars. Of wat denkt u van de transportkosten voor deze opgezette trays? Wat als u deze trays zelf kunt vormen vanuit een plano? De TECO FT5 maakt dit vanaf nu mogelijk!
De TECO opzetmachine heeft een korte omsteltijd en afstelling kunnen op de machine zelf worden gewijzigd. Dit zorgt voor een minimale stilstand en dat handelingen ergonomisch kunnen worden uitgevoerd. De machine is in staat om, indien nodig, twee verschillende formaten tegelijkertijd op te zetten. Dit wordt gerealiseerd door twee aparte planomagazijnen en twee vormkoppen in de machine. Daarentegen is de machine uitgerust met één lijmunit en één centrale aandrijving, wat zorgt voor lagere stroomkosten.

U vindt ons bij TECO in Hal 4.1 op stand C-32

https://img.youtube.com/vi/3U0VoezwKGA/hqdefault.jpg