HortiContact is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor professionals in de glastuinbouw. Drie dagen lang vindt u hier de nieuwste innovaties, kunt u nieuwe kennis opdoen tijdens workshops en ontdekt u de meest uiteenlopende oplossingen. Op 14, 15 en 16 februari 2023 zal ook Sarco hier te vinden zijn, en wel op stand J144  waar wij de Actitec Dekselmachine en Proband banderolleermachine graag aan u demonstreren. 

De Actitec Dekselmachine; Een deksels goede machine!
Vanuit de markt ontstond de vraag voor een machine die het tijdrovende handwerk van voorgevormde deksels op dozen plaatsen kon overnemen. Naast dat het tijdrovend handwerk is, lopen producenten de laatste tijd ook steeds vaker tegen het feit aan dat daar de nodige handjes er simpelweg niet voor zijn. Personeelstekort is aan de orde van de dag. Daarom ontwikkelde Actitec, de servicepartner van Sarco Packaging, de volautomatische dekselmachine CA5040. Deze machine zorgt voor een nauwkeurige afsluiting van dozen gevuld met onder andere versproducten als groenten en fruit.

https://img.youtube.com/vi/8ZTdbI4bG8M/hqdefault.jpg

Innovatief banderolleren en bundelen
Proband staat voor innovatief bundelen en banderolleren. De Proband V1000 is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en non-food sectoren.

https://img.youtube.com/vi/jWR3iXaMaDY/hqdefault.jpg