Leuk dat u interesse heeft in een online live demo van onze Project Proband V1000 banderolleermachines.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Onder het genot van een kopje koffie of thee op de afgesproken locatie worden uw wensen besproken. Met deze gedachte als uitgangspunt heeft u nu ook de mogelijkheid om online een persoonlijke één op één afspraak in te plannen voor een demo banderolleren.

Uw wensen en product als uitgangspunt
Middels een videoconference kunnen we één op één live contact hebben. In deze interactieve online afspraak zullen wij u in een half uurtje van A tot Z laten zien hoe de Proband V1000 banderolleermachine werkt. Denk hierbij aan; Hoe werkt de machine? Wat zijn de mogelijkheden met de verschillende banderolbogen en verschillende breedtes banderolleermateriaal op één machine? Met welke snelheid kunt u banderolleren? Uit welk materiaal bestaat het banderolleermateriaal? Dit alles met uw wensen en product als uitgangspunt. Aan het eind van de demo is er voldoende gelegenheid voor een praatje of het stellen van vragen.

Zo zijn we in deze tijd toch samen, op 1 locatie, namelijk; online!


Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de demo in te plannen.

 

Contact banderolleren