Door ons breed assortiment kunnen wij u voor vrijwel iedere behoefte aan opzetters en stapelaars een oplossing bieden.

Trayopzetters
In trayopzetters worden kartonnen plano’s gevormd tot trays. Deze worden verlijmd door middel van hotmelt en vervolgens gestapeld. Automatische trayopzetters zijn solide en eenvoudig in gebruik. Deze machines zijn geschikt voor het vouwen en lijmen van alle meest gangbare kartonnen trays. Ze kunnen worden geconfigureerd met vormdelen voor Citrus of P84 of voor tray met hoekversteviging zonder bovenkleppen. De hoge productiviteit en betrouwbaarheid, de snelle omschakeltijd en goede prijs-kwaliteitverhouding hebben voor een vaste plaats op de markt gezorgd. De machines kunnen worden uitgerust met dubbele vouwapparaten voor korte en lange zijde.

Dozenopzetters
Dozenopzetters zetten plano dozen (Amerikaanse vouwdoos) op de band en voorzien de onderkant van de doos van tape of hotmelt waarna de doos in een volgende stap gevuld kan worden. Een opzetmachine is daarom uitermate geschikt om te plaatsen in een automatische lijn. In sommige gevallen wordt een dozenopzetmachine in een automatische lijn gecombineerd met een dozensluitmachine, zodat de bovenkant van de doos na het vullen gesloten wordt.

TECO Punnetmachine, voor het vormen topseal trays vanuit plano’s
Kartonnen topseal trays welke vooraf gevormd zijn nemen veel ruimte in het magazijn in beslag. En vaak is ruimte juist zo schaars. Of wat denkt u van de transportkosten voor deze opgezette trays? Wat als u deze trays zelf kunt vormen vanuit een plano? De TECO FT5 maakt dit mogelijk!
De TECO opzetmachine heeft een korte omsteltijd en afstelling kunnen op de machine zelf worden gewijzigd. Dit zorgt voor een minimale stilstand en dat handelingen ergonomisch kunnen worden uitgevoerd. De machine is in staat om, indien nodig, twee verschillende formaten tegelijkertijd op te zetten. Dit wordt gerealiseerd door twee aparte planomagazijnen en twee vormkoppen in de machine. Daarentegen is de machine uitgerust met één lijmunit en één centrale aandrijving, wat zorgt voor lagere stroomkosten.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod

Trayopzetter
https://img.youtube.com/vi/uAH-Umh4boA/hqdefault.jpg
Voorbeeldopstelling maatwerkmachine
https://img.youtube.com/vi/TNws4YVPRrQ/hqdefault.jpg
https://img.youtube.com/vi/3U0VoezwKGA/hqdefault.jpg

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op
Teco T2N traystapelaar