Door ons breed assortiment kunnen wij u voor vrijwel iedere behoefte aan opzetters en stapelaars een oplossing bieden.

Trayopzetters
In trayopzetters worden kartonnen plano’s gevormd tot trays. Deze worden verlijmd door middel van hotmelt en vervolgens gestapeld. TECO automatische trayopzetters zijn solide en eenvoudig in gebruik. Deze machines zijn geschikt voor het vouwen en lijmen van alle meest gangbare kartonnen trays. Ze kunnen worden geconfigureerd met vormdelen voor Citrus of P84 of voor tray met hoekversteviging zonder bovenkleppen. De hoge productiviteit en betrouwbaarheid, de snelle omschakeltijd en goede prijs-kwaliteitverhouding hebben voor een vaste plaats op de markt bezorgd. TECO machines kunnen worden uitgerust met dubbele vouwapparaten voor korte en lange zijde.

Dozenopzetters
Dozenopzetters zetten plano dozen (Amerikaanse vouwdoos) op de band en voorzien de onderkant van de doos van tape of hotmelt waarna de doos in een volgende stap gevuld kan worden. Een opzetmachine is daarom uitermate geschikt om te plaatsen in een automatische lijn. In sommige gevallen wordt een dozenopzetmachine in een automatische lijn gecombineerd met een dozensluitmachine, zodat de bovenkant van de doos na het vullen gesloten wordt.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod

TECO trayopzetter T2N
https://img.youtube.com/vi/uAH-Umh4boA/hqdefault.jpg
Voorbeeldopstelling maatwerkmachine TECO T3

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op
Teco T2N traystapelaar
Persoonlijk contact
Snel schakelen
System Integrator System Integrator