Gebruiksvriendelijk
Robuust
Uiterst betrouwbaar

Een kartonneermachine zorgt ervoor dat er vorm wordt gegeven aan een kartonnen verpakking, waarna het product in het karton wordt geplaatst en vervolgens de kartonnen verpakking te sluiten. Kartonneermachines worden onderverdeeld in horizontale en verticale kartonneermachines.

In verticale kartonneermachines wordt het karton door de machine heen gevoerd in verticale positie. Het product wordt meestal bovenin de machine ingevoerd. Door de zwaartekracht valt het product verticaal in de kartonnen verpakking.

Bij horizontale kartonneermachines wordt het product via de zijkant in het karton geplaatst of het karton om het product heen geplaatst (wrap around).

Het grote voordeel van een kartonneermachines is de mogelijkheid om te integreren of combineren met verschillende toevoersystemen, zoals rondkop en lineaire multiheadwegers alsmede verschillende telsystemen. Hierdoor is het mogelijk verschillende soorten producten te verwerken en tegelijkertijd ruimte en kosten te besparen voor gegarandeerd maximale flexibiliteit.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod

Betti Verticale kartonneermachine
Horizontale kartonneermachine
https://img.youtube.com/vi/TmkcFpPe08c/hqdefault.jpg

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op