Gebruiksvriendelijk
Hoge productiesnelheid
Robuust

REV ELEPHANT: DE SNELLE EN VEELZIJDIGE VERPAKKINGSMACHINE

Snelheid, veelzijdigheid en continuïteit en dat met een duurzame insteek. Dat zijn de kenmerken waarmee de nieuwe REV-machine, genaamd Elephant, zich onderscheidt. De machine is inzetbaar voor het sluiten van kartonnen trays met kleppen voor het verpakken van o.a. groenten en fruit. Voor het sluiten van de verpakkingen wordt hete lijm gebruikt. Elephant produceert niet alleen 100% recycleerbare verpakkingen uit één materiaal, maar is ook uiterst veelzijdig en in staat om zeer uiteenlopende trays te produceren om aan elke behoefte te kunnen voldoen.

De machine is de snelste op de markt. Afhankelijk van de grootte van de te verwerken verpakkingen kan ze tussen de 120 en 340 trays per minuut verwerken, wat haar bijzonder geschikt maakt voor lijnen met een hoge productiviteit. Daarnaast kan deze machine trays in verschillende formaten en voor verschillende producten sluiten.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod

REV Elephant en kartonnen verpakking
https://img.youtube.com/vi/ZDYXLcyMGV0/hqdefault.jpg

 

Elephant is ideaal voor elk product dat in trays kan worden verpakt, zelfs het meest delicate fruit. De machine kan wrap-trays sluiten, waarbij de flappen de boven de rand uitstekende producten mooi op hun plaats houden, maar ook flat-trays, waarbij het product zich onder de rand van de verpakking bevindt en de flappen een vlakke sluiting vormen. De trays kunnen naar wens worden bedrukt om de zichtbaarheid in het schap te vergroten.

 


 

Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met REV Elephant

Kartonnen verpakking kiwi
Kartonnen verpakking sinaasappels
Kartonnen verpakking appels 4 stuks
Kartonnen verpakking appels 6 stuks

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op