Gebruiksvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

Etiketteermachines worden gebruikt om etiketten op producten of verpakkingen te bevestigen. Deze machines zijn zeer effectief in het efficiënt aanbrengen van etiketten en zijn daarom een belangrijk hulpmiddel in veel productie- en verpakkingsprocessen. Er zijn verschillende soorten etiketteermachines beschikbaar, waaronder handmatige, halfautomatische en volautomatische machines. Handmatige machines vereisen handmatige invoer van het product en het etiket, terwijl halfautomatische en volautomatische machines geautomatiseerd zijn en meerdere producten tegelijk kunnen verwerken. Etiketteermachines zijn ook in staat om verschillende soorten etiketten te verwerken, zoals papieren etiketten, filmetiketten en zelfklevende etiketten.

Lintprinters zijn printers die gebruikmaken van printlint om een gewenste afdruk over te brengen op het meelooplint. Bij elke verpakking wordt meteen het benodigde stuk meelooplint aangevoerd en direct geprint. Grote voorraden meelooplint van diverse maten en met diverse aanduidingen zijn verleden tijd. Alleen volledig wit lint is genoeg. U bepaalt zelf welke informatie op het lint komt te staan zoals logo, barcodes, traceability codes en gewenste tekst. Dit kunt u zelf ontwerpen en aanleveren met LabelStar. Lintprinters worden veel gebruikt in de industrie vanwege hun hoge afdrukkwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het een eenvoudig en betrouwbaar systeem.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod etiketteermachines en lintprinters

Boven en onder etiketteerder
1Vprint-applyunit
Printen en aanbrengen van etiket
Printen en aanbrengen van etiket in productie
Actitec Lintprinter
Actitec lintprinter binnenin kast
Actitec lintprinter opstelling in productie

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op
Printen en aanbrengen van etiket