Gebruiksvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

Pouchbag is de nieuwe trend in de verpakkingswereld. Wij leveren diverse verpakkingsmogelijkheden; semi-automatische en vol-automatische verpakkingsmachines met bijbehorende verpakkingsmaterialen. Pouchbags zijn voorgevormde zakken en verkrijgbaar in verschillende formaten en soorten- Pillowbag, Stazak en materialen- PE, PP, Laminaat en Papier. De bedrukking is mogelijk tot maximaal 8 kleuren.

De semi-automatische verpakkingsmachines van Pronova hebben een aanvoer van voorgevormde zakken die automatisch geopend worden en die u vervolgens handmatig of automatisch kunt vullen.

De Manter Pouchfiller zorgt ervoor dat de Pouchbag automatisch uit een magazijn wordt gehaald en onder de vulopening wordt geplaatst. Onderweg is er de mogelijkheid om een etiket te plakken. Nadat de Pouchbag gevuld is, wordt deze naar een ondersteuningsband getransporteerd en de bovenzijde dicht geseald.

Toon meerToon minder

Een selectie van ons aanbod Pouch machines

https://img.youtube.com/vi/L986OZm51OY/hqdefault.jpg
Pronova zakvulmachine 505
Pronova zakvulmachine 525
Pronova Vis verpakken
https://img.youtube.com/vi/l3pACc28to0/hqdefault.jpg
Pronova voorgevormde papieren zakken
https://img.youtube.com/vi/6zovZPL6xY8/hqdefault.jpg
Manter Pouchfiller

 


 

Voorbeelden van verpakkingen welke u kunt maken met Pouch machines

Sweet Potatoes aardappelverpakking (Joker verpakking)
hondenbrokken verpakking
Tomaten in papieren verpakking
Diverse pouches

Voordelig een machine? Huren is ook mogelijk!

Het huren van verpakkingsmachines kan in een aantal gevallen voordeliger zijn dan kopen. Wanneer de investering te hoog is, als u een tijdelijk oplossing zoekt in verband met lange levertijden op machines of als u wilt proefdraaien met een bepaalde machine, bieden wij u de mogelijkheid om een verpakkingsmachine te huren. Mocht de machine uiteindelijk de juiste capaciteiten bezitten voor uw productielijn, is er altijd de optie tot koop.

Neem contact op