Hoogwaardig materiaal
Recyclebaar

Een banderol is een wikkel welke om een product, verpakking, diverse losse producten of verpakkingen heen bevestigd wordt. Door de relatief smalle oppervlakte van de verpakking blijft het product goed zichtbaar. Toch heeft de banderol voldoende ruimte om de gewenst informatie te communiceren.

Hoogwaardig banderolmaterialen
Bij het verpakken met een banderol is het belangrijk dat het banderolmateriaal past bij het te verpakken product. Een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige banderolmaterialen geeft een ruime keuzemogelijkheid voor het vinden van de beste optie. Milieuvriendelijk banderolleren met papier of kunststof, dik of dun, breed of smal.

Kwaliteit van bedrukking
Het bedrukken van banderollen is een specialiteit die vraagt om jarenlange ervaring. Voor het produceren van een bedrukte banderol wordt samengewerkt met een select aantal drukkerijen. De kwaliteit van elke nieuwe bedrukking blijft hierdoor gewaarborgd wat ten goede komt aan het eindproduct in het winkelschap; Een duurzame en opvallende verpakking.

Banderol van papier
Uniek in de markt is de PROGREEN banderol van papier die minder dan 5% kunststof bevat. De gedeeltelijk gecoate variant bestaat zelfs voor minder dan 2% uit kunststof. Hierdoor is deze verpakking volledig recyclebaar en kunt u deze bij het oud papier deponeren. De banderol kan onbedrukt en bedrukt worden geleverd en is uitermate geschikt voor het maken van een sterke ultrasoon verbinding die tegen vocht kan, geschikt is voor diepgevroren producten en een sterke presentatie heeft in het winkelschap.

Milieuvriendelijk en duurzaam verpakken
– Banderolleren is een milieuvriendelijke manier van verpakken
– Een banderol bevat minder verpakkingsmateriaal dan een reguliere verpakking
– Banderolleren vermindert en kan een kunststof verpakking vervangen
– Een papieren banderol bestaat voor 95% uit papier

Toon meerToon minder

Voorbeelden van banderollen

Courgettes gebundeld met banderol
Bananen gebundeld met banderol
Banderol rondom bakje
Banderol om vis verpakking
Banderol rondom meerdere bakjes lasagne
Banderol rondom servetten
Banderol rondom badjas
Banderol om crackers
Banderol snijplank
Onbedrukte banderollen
Bedrukte banderollen

Voor meer informatie over banderolleermachines klik hier >>